Sivasspor Golcülerini Bulmak Üzere

Yeni sezona Bolu Gerede ve Avusturya’da hazırlanan Sivasspor’da uzun zamandır merak edilen golcü oyuncu Enaromo’un...

Yeni sezona Bolu Gerede ve Avusturya’da hazırlanan Sivasspor’da uzun zamandır merak edilen golcü oyuncu Enaromo’un yerine alınacak futbolcu belli oldu.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın ısrarla istediği ve yönetimin uzun zamandır kadroya katmak için uğraştığı golcünün Çadlı Ezechiel Ndouassel olduğu öğrenildi.

Tunus'un Club Africain takımında 4 yıllık anlaşması bulunan Çatlı golcü Ezechiel Ndouassel ile anlaşmak üzere olan Sivasspor'un son pürüzleri gidermeye çalıştığı kaydedildi.

Uzun süredir Sivasspor'un transfer gündeminden düşmeyen 23 yaşındaki Çatlı golcü Ndouassel'le prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenilirken golcü oyuncu ile kesin anlaşma sağlanmasının ardından oyuncunun Sivas'a gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Reklam
Reklam

ALTERNATİF FORVET

Forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Sivasspor, bir oyuncuyla daha anlaştı. Çadlı Ezechiel Ndouassel’e alternatif olarak transfer edilmek istenen Nijerya asıllı Benin vatandaşı Razak Otomoyossi ile el sıkışıldığı öğrenildi. Nijerya, Benin ve Avrupa’da çeşitli takımlarda forma giyen oyuncu ile her konuda anlaşıldığı belirtildi.

Daha önceki sezonlarda da Sivasspor’un transfer gündemine gelen Beninli oyuncu, 2007-2008 UEFA Kupası Sezonu'nda Galatasaray'ın İsveç’in Helsingborg takımıyla oynadığı maçta Helsingborg formasıyla Sarı-kırmızılılara karşı mücadele etmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: