Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor 4. randevuda

Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor yarın yapacakları maç ile 4. kez karşı karşıya gelecek.

Ligde 45 puanla 8. sırada yer alan Sivasspor, ligin son haftasında yarın 37 puanla 17. sıradaki Kayseri Erciyesspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda saat 16.30'da konuk edecek.

Süper Lig'e veda etmek istemeyen Kayseri Erciyesspor ve diğer kümede kalmak isteyen takımları yakından ilgilendiren maçı, Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yaparken, Özgüç Türkalp karşılaşmada 4. hakem olarak görev yapacak.

Reklam
Reklam

Maçın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da kırmızı kart cezalısı kaleci Michael Petkoviç ile sakatlığı nedeniyle sezonu aylar öncesinden kapatan Hakkı Hocaoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında forma giyemeyecek.

Bu iki oyuncunun dışında eksik futbolcusu bulunmayan Sivasspor'un maça Akın, Servet, Murat Sözgelmez, Cem Can, Hayrettin, Colosimo (İlhan), Fransergio, Yasir, Gürhan, Mehmet Yıldız, Balili onbiri ile çıkması bekleniyor.

Teknik direktör Bülent Uygun'un bu maçta geçen hafta Ankaragücü'ne 2 gol atan Bulgar golcü Cvetkov'a da forvette şans vermesi bekleniyor.

-4. RANDEVU-
Bugüne dek ligde 3 kez karşılaşan Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor, yarın 4. randevuya çıkacak. İki ekip arasındaki 3 maçtan 2'si golsüz eşitlikle sonuçlanırken, 1 karşılaşmadan Sivasspor galip ayrıldı.

Geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de ve bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşmalar 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, geçen sezonun ikinci yarısında Sivas'ta oynanan karşılaşma ise Sivasspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

Reklam
Reklam

Sivasspor, 3 maçta rakibinin filelerine 3 gol atma başarısı gösterirken, Kayseri Erciyesspor ise kırmızı-beyazlı ekibe henüz gol atamadı. Sivasspor'un gollerinden 2'sini Dos Santos Anderson atarken, 1'ini ise Hakkı Hocaoğlu kaydetmişti.

-BİLETLER SATIŞTA-
Bu arada karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor bilet satış gişesinde satışa sunuluyor. Kale arkası tribünü biletleri 5 YTL'den, maraton tribünü biletleri ise 10 YTL'den satılıyor.