Sivasspor Ile Mersin İdman Yurdu 4. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Sivasspor, rakibiyle...

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Sivasspor, rakibiyle 4. maçına çıkacak.

Kırmız-beyazlılar, ligde daha önce üç kez karşılaştığı rakibini iki maçta mağlup ederken bir maçta da berabere kaldı. Sivasspor önceki sezon iki maçta yenerken, bu sezonun 2. haftasında evinde oynadığı maçta rakibiyle 3-3 berabere kalmıştı.

İki ekip arasındaki 4. randevu yarın saat 16.00’da başlayacak. Bülent Yıldırım’ın yöneteceği maçta Baki Tuncay Akkın ve İsmail Köse yardımcı hakem, Aytekin Durmaz da dördüncü hakem olarak görev yapacak. İkinci yarıya Gaziantepspor beraberliğiyle başlayan kırmızı-beyazlı ekip kupada aldığı galibiyet sonrası 3 puan serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Reklam
Reklam

YEREL BASIN HAKEM ATAMASINI ELEŞTİRDİ

Bu arada Sivas'ta yayın yapan yerel basın, maça Bülent Yıldırım'ın atanmasını eleştirdi. Mersinli Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın tribünde yer alacağı maçta Bakanlıkta denetçi olarak görev yapan Yıldırım'ın maça hakem olarak atanmasının Merkez Hakem Kurulu'nun skandal atamalar yaptığının kanıtı olduğu öne sürüldü. Haberlerde, Mersin takımının yaptığı transferlerde katkısı olan Bakan Çağlayan'ın bakanlıkta Hakem Bülent Yıldırım'ın amiri olması nedeniyle maçta vereceği kararların nasıl olacağını merak ettiklerini yazdılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: