Sivasspor İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

SİVAS (İHA) – Sivasspor, Spor toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor...

SİVAS (İHA) – Sivasspor, Spor toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Teknik direktör Çalımbay futbolcularla kısa bir toplantı yaparak maçlarda yapılan hatalar konusunda sık sık uyardı. Antrenmana sakatlığı süren Hakan Arslan, Pedriel ve süresiz kadro dışı bırakılan Sercan Yıldırım katılmadı.

Reklam
Reklam

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Erman Kılıç, Kayserispor maçında sahada olmamanın kötü bir duygu olduğunu ifade ederek, “Oynayamamak kötü bir duygu. Arkadaşlarımla birlikte olamamak kötü bir duygu ama maçtan öncede söylemiştim. Ne olursa olsun bizim takımımızın her şeyi yapacak gücü nihayetinde de Kayseri’de izlediğimiz gibi takımımız galibiyeti kaçırdı. Şuanda önümüzde çok önemli bir maç var. Hepimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının sezonun finali olduğunu ifade eden Erman Kılıç, “Sezonun finali olarak görüyorum. İnşallah iyi çalışacağız, taraflarımızda gelip takımını destekleyip arkamızda durmaları lazım. Bu maç çünkü çok önemli. Alnımızın akıyla çıkacağız bu maçtan” diye konuştu.

Sivassporlu oyuncu Kadir Bekmezci ise; “ Bu hafta gerçekten final maçı gibi nitelendiriyoruz. Çünkü kazandığımız takdirde ligde rahat bir konuma geçeceğiz o yüzden bu maça gerçekten çok iyi konsantre olup hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Biliyorsunuz Belediye maçları her zaman zor geçer. Bize ters bir takım. İnşallah bu sene o tersliği geçeceğiz. Umarım üç puanı alıp rahat bir konuma geleceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kaleci Borjan’ın cezalı olması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11’de forma giymesi beklenen kaleci Korcan Çelikay ise, “Maça hazırım ben uzun zamandır sakatlık sonrası hazırlanıyorum zaten sıramızı bekliyorduk bize de görev gelecek. Belediye maçı her iki takım içinde önemli bir maç elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bende uzun zamandır maç oynamadım. Maç eksiğim olabilir ama onu antrenmanlarda gerek hocalarımızla kapatıyoruz. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: