Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Sivasspor, ligde Cumartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sivasspor, ligde Cumartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmanda futbolcuların ve teknik heyetin neşeli olduğu gözlendi. Yarı sahada çift kale maçla sona eren idmanda, teknik direktör Çalımbay zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularına ofansif ve defansif anlamda yapmaları gerekenleri anlattı.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Mehmet Nas ve Ziya Erdal katılmadı. Genç oyuncu Burçağ Başel'in ise fitness salonunda çalıştığı belirtildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Cumartesi günü zorlu bir maça çıkacak olan Sivasspor, bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde bitime 1 hafta kala ligde ilk 8'e kalmayı garantileyecek.

-Çalımbay ve futbolculardan hasta ziyareti-

Antrenmanın ardından, kulübün asbaşkanı Faruk Taşseten, teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcular Uğur Kavuk, Erman Kılıç ve Kadir Bekmezci, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde tedavi gören Sivas Emniyetsporgücü altyapı antrenörü Hacı Bekir Karaca'yı ziyaret etti.

Uğur Kavuk, Karaca'ya futbolcuların imzaladığı Sivasspor formasını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: