Sivasspor-Manisaspor Soyunma Odaları

Gökhan CEYLAN/SİVAS, Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-0 biten karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, rakibin Türkiye'nin en iyi kontratağa çıkan takımı

Gökhan CEYLAN/SİVAS, Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-0 biten karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, rakibin Türkiye'nin en iyi kontratağa çıkan takımı olduğunu belirterek, "Yetenekli oyuncuları var. Çok pozisyona girdik. Rakibe birkaç kontra atak verdik. Oyuncuların kalitesi belli. Rakip kadar isteyip coşku oynayacağız ve koşacağız ki kalitemiz ortaya çıksın. Bugün bunu iyi yaptık. Maçları kazanacağız. Hep birlikte kenetlenip bu takımı tekrar Süper Lig'e çıkarmaya çalışacağız" dedi.
Takımın maçlarını daha önceden televizyondan izlediğini ve bazı oyuncuların da eski futbolcusu olduğunu belirten Aybaba, Antalya kampı ile de ivme yakalamaya çalıştıklarını kaydetti. Aybaba, Atiker Konyaspor ile oynayacakları kupa maçını da kazanmak istediklerini belirterek, "Bizim için her maç final" diye konuştu.
KARAFIRTINALAR: 'LİGDE KALACAĞIZ'
Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, Sivasspor'u tebrik ederek, "Buraya gelirken rakiplerin puan kaybettiği haftada alacağımız puan ekstra olacaktı. Buna da inanıyorduk ama rakibin yeni hocayla çalışması motivasyonu vardı, coşkuyla oynadılar. Beklediğimiz gibi bir maç oldu aslında. Maçın başında bulduğumuz pozisyonları atabilsek farklı olabilirdi. Çok da üzülmüyorum. Bizim rakibimiz değil Sivasspor. Bundan sonraki maçlarda, özellikle kendi rakiplerimizle yapacağımız maçlarda puanlar aldıkça ligde kalacağız. Oyuncularıma da söyledim. Bundan sonraki maçlarımızda da iyi mücadele ederek ligde kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz