Sivasspor Ordu’dan Galibiyet İstiyor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maçın hazırlıklarını Sivas’ta...

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maçın hazırlıklarını Sivas’ta yaptığı son antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, deplasmanda oynayacakları Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşunun ardından yapılan ısıma hareketleriyle devam edilen idmanda futbolcular, topla birlikte çalışma yaptı. Pazar günü oynanacak maçın Sivas’taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, antrenmanın ardından karayolu ile Ordu’ya geçerek, yarınki yapacağı antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Reklam
Reklam

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç öncesi kadroda sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, “Şuanda kadro olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. Üç tane kalecimiz sakat, Cerny sakat, Aatıf sakat, Murat sakat, Pedriel sakat. Bunlardan belki Pedriel'in oynama durumu var, diğer arkadaşlarımızın oynama durumu yok. Cezalımız yok ama sakatımız maalesef çok var. İnşallah en kısa zamanda da iyileşip gelecekler. Biraz sıkıntılı bir kadro çıkartabiliriz bu maça eksikliklerden dolayı. Ama burada onbirde çıkacak olan, kadroda olan bütün oyuncular Sivassporlu olan ve Süper Lig’de oynayan arkadaşlar. Mutlaka onlar da gereken her şeyi yapacaklardır” dedi.

Ordu’ya galibiyet için gideceklerini dile getiren Çalımbay, “Biz oraya puan ve puanlar için gidiyoruz. Zor bir maç oynayacağız, farkındayız. Zaten Türkiye liginde kolay maç yoktur. Her takım ne olursa olsun zor. Kimin kimi yeneceği belli olmayan bir lig yaşanıyor. Bütün amacımız da bu zor maçı iyi bir şekilde atlatmak” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: