Sivasspor son 3 maçında yenilgi yüzü görmedi

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'na lider durumda bulunan Sivasspor, son haftalarda elde ettiği sonuçlarla taraftarından alkış aldı.

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'na lider durumda bulunan Sivasspor, son haftalarda elde ettiği sonuçlarla taraftarından alkış aldı.

En son yenilgisini ligin 33. haftasında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı 1-0'lık skorla alan Sivasspor, 1'i ligde, 2'si Süper Final'de olmak üzere son oynadığı 3 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligin son haftasında Samsunspor'u deplasmanda 2-1 yenmeyi başaran Sivasspor, ardından Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'ndaki ilk maçında Bursaspor'u 4-0 mağlup etti.

Reklam
Reklam

Bursaspor galibiyetiyle Süper Finale iyi bir başlangıç yapan Yiğidolar, Eskişehirspor ile dış sahada 1-1 berabere kalarak Süper Final Avrupa Ligi Grubu'ndaki liderliğini sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, Süper Final'deki 3. maçında 28 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

-Deplasmanda son 3 maçta kaybetmedi-

Dış sahada en son mağlubiyetini ligin 30. haftasında Trabzonspor'a karşı 2-1'lik skorla alan Sivasspor, son 3 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi. Ligin 32. haftasında Manisaspor'u dış sahada 3-1 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, 34. haftada Samsunspor'u 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Süper Final'deki ilk deplasman maçında da Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, bu sezon ligde dış sahadaki 5. beraberliğini aldı. Sivasspor, bu sezon 34 haftalık lig grubunda deplasmanda oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle 22 puan toplamıştı.

Deplasmanda Ankaragücü, Orduspor, Bursaspor ve Samsunspor'u 2-1'lik skorlarla yenen Sivasspor, dış sahada Mersin İdmanyurdu'nu 5-1 ve Manisaspor'a 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Medical Park Antalyaspor (2-2), İstanbul Büyükşehir Belediyespor (1-1), Eskişehirspor (1-1) ve Gençlerbirliği (3-3) ile berabere kalan kırmızı-beyazlılar, dış sahada Kardemir Karabükspor'a 2-1, Kayserispor'a 6-2, Beşiktaş'a 3-1, Galatasaray'a 2-1, Gaziantespor'a 2-1, Fenerbahçe'ye 4-2 ve Trabzonspor'a 2-1 yenilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz