Sivasspor: Trabzon bölgesi hakemlerini maçlarımıza istemiyoruz

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi'nde mücadele eden Sivasspor, yaptığı yazılı açıklamayla hakem hatalarına isyan...

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi'nde mücadele eden Sivasspor, yaptığı yazılı açıklamayla hakem hatalarına isyan etti.

Yapılan açıklamada tek bir hakemin ismi de verilerek “Artık yeter. Trabzon bölgesinden gelen hakemleri istemiyoruz” denilerek Hakem Abdullah Yılmaz’ın yönettiği hiçbir maçta takımın karşılaşmayı 11 kişi tamamlayamadığına işaret edildi. Sivasspor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“3 yıldır Trabzon bölgesinden gelen hakemlerin takımımızın maçlarını yönetirken yaptıkları hataların artık dayanılacak hali kalmamıştır. Bu bölgeden gelen hakemlerin yönettikleri maçlarda takımımız genelde maçı 11 kişi tamamlayamamış ya da rakibimize penaltı verilmediği nadiren görülmüştür.

Reklam
Reklam

En son 28 Nisan 2012 oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçımızda da aynı senaryo gerçekleşmiştir. Faul bile olmayan pozisyonlarda futbolcumuz Jakup Navratil oyundan atılmış, rakibimizin yerdeki oyuncuya tekme atan, dirsek atıp suratını kan gölüne çeviren oyuncuları sarı kartlarla kurtulmuşlardır. Bunların hiç biri tesadüf ve hata olamaz.

Sayın Abdullah Yılmaz, şu ana kadar Sivasspor’un beş maçını yönetmiş (İnegölspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Konyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor) ve bu beş maçta da Sivasspor maçı 10 kişi bitirmiştir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: