Sivasspor, Trabzonspor Maçına Hazır

SİVAS (İHA) – Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın...

SİVAS (İHA) – Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Topla birlikte çalışmalara devam eden futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bütün amaçlarının puanla dönmek olduğunu belirterek, “Zor bir maç oynayacağız. Trabzonspor açısından da bizim açımızdan da çok çok önemli bir maç. Bütün amacımız bu maçtan puan veya puanlarla dönmek, iyi bir şekilde atlatmak” dedi.

Reklam
Reklam

Takımdaki eksikler hakkında bilgi veren Çalımbay, Kamil Grosicki’nin büyük bir ihtimal Trabzon’a götürülmeyeceğini ifade ederek, “Eksik olarak Bednar sakat, iki tane kalecimi sakat. Büyük bir ihtimalle Grosicki’yi de riske etmeyeceğiz, onu da götürmeyeceğiz. Onların dışında eksiğimiz yok. Diğer arkadaşlarımız her açıdan hazırlar. Çok iyi de bir hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah bunu da sahaya yansıtırsak oradan istediğimiz şekilde döneriz” ifadelerini kullandı.

İlk 3 haftadan sonra takım olarak iyi olduklarını ancak forvette sıkıntı çektiklerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Takım olarak şuanda iyi durumdayız. Forvet konusunda sıkıntımız var. Bednar’ın olmaması, Abdülkadir’in daha hazır olmaması. Şu anda bir tek Eneramo’ya kaldık. İnşallah sorun yaşamayız” diye konuştu.

Pazar günü Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bugün öğleden sonra maçın oynanacağı kente hareket edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: