Sivasspor-Trabzonspor Maçından Notlar

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki maça, ev sahibi ekibin taraftarları ilgi göstermeyince kale arkası tribünleri boş kaldı.

Konuk ekip taraftarlarına kale arkası tribünde ayrılan 800 kişilik yer ise doldu. Maç için 60 basın mensubu akreditasyon yaptırdı.

-Trabzonsporlu taraftarlar arasında gerginlik-

Karşılaşma öncesi, Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu kale arkası tribünde gerginlik yaşandı. Bordo-mavili bir grup taraftar arasında çıkan kavga, polisin müdahalesiyle yatıştırıldı.

Reklam
Reklam

Bazı taraftarlar, tribündeki koltukları kırarak polislerin üzerine doğru attı. Kavgada burnuna darbe alan bir taraftara, ambulansta müdahale edildi.

-İki takımda eksikler-

Trabzonspor'da, ailevi nedenlerden dolayı izin alarak Fransa'ya giden Bamba, kadroda yer almadı. Konuk ekipte, Olcan Adın, Alanzinho, Halil Altıntop, Sapara, Celustka, Zeki Yavru ve kaleci Onur Kıvrak, yedek soyundu.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Orduspor maçında rakibiyle çıktığı hava topunda başına darbe alan Giray Kaçar'a ilk 11'de şans verdi.

Sivasspor'da ise süresiz kadro dışı bırakılan Sercan Yıldırım'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Milan Cerny ve Murat Akça, 18 kişilik kadroda yer almadı.

Muhabir: Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: