Sivasspor, Türkiye Kupası'na Odaklandı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor....

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kupayı hedefleyen Kırmızı- beyazlılarda futbolcular, kupaya odaklandıklarını söyledi.

Sivasspor’un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, Trabzonspor ile zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Türkiye Kupası'nda final oynayıp, duruma göre de kupayı kazanmak. Bu açıdan çok önemli bir karşılaşma, tamamen kupa maçına odaklandık." dedi.

Aslan, zorlu yollardan geçerek yarı finale geldiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Trabzonspor ile aynı şekilde zor bir karşılaşma oynayacağız. İki ayaklı bir maç olacağı için, öncelikle hedefimiz ilk maçta avantajlı bir skor elde edip, ikinci maçta aynı avantajı sağlayıp, hedefimiz final oynamak. Tabi finalle birlikte Avrupa’ya gitmenin bizim açımızdan en kısa yolu, Türkiye kupasında final oynayıp, duruma göre de kupayı kazanmak. Bu açıdan çok önemli bir karşılaşma, tamamen kupa maçına odaklandık."

Reklam
Reklam

Orta saha oyuncusu Aatıf Chahechouhe ise Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmanın oldukça zorlu olacağına vurgu yaparak, "Takımımız için bütün futbolcular ve taraftarlar için çok önemli bir karşılaşma finale kalabiliriz. O yüzden bu maçta iyi konsantre olup, iyi bir savaş verip, bu maçı kazanmak istiyoruz. Rövanş için avantajlı duruma gelmek istiyoruz. Sonrada Trabzon’da iyi bir sonuç alıp finale kalacağız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: