Sivasspor zirveyi sevdi!..

Turkcell Süper Lig'de ikinci yarı maçları başlarken, sahasında Trabzonspor'u 2-0 yenen Sivasspor, 40 puanla liderliğini sürdürdü. Lider Sivasspor, sahasındaki başarılı sonuçlara Trabzonspor karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyeti de ekledi.

18. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-2 gibi farklı bir skorla yenen Galatasaray, 39 puanla 2. sıraya yükseldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kötü bir oyun sergileyen Fenerbahçe ise 2-0 yenik duruma düştüğü maçtan son dakikalarda bulduğu gollerle 2-2'lik beraberlikle ayrılarak, 1 puan almayı başardı. Bu sonuçla puanını 38'e yükselten sarı-lacivertliler, 3. sıraya indi.

Reklam
Reklam

Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş ise 1-0 geriye düştüğü mücadelede, Nobre'nin uzatma dakikalarında attığı golle 3 puana ulaştı. Beşiktaş, 37 puanla 4. sıradaki yerini korudu.

24 golün atıldığı haftada, 1 maçı ev sahibi, 4 karşılaşmayı deplasman takımları kazanırken, 4 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

Gol krallığında 10'ar golle ilk sırada yer alan Fenerbahçeli Semih ve Trabzonsporlu Gökdeniz, haftayı golsüz geçerlerken, Galatasaray'dan Nonda, Çaykur Rizespor'a attığı 3 golle 9 gole ulaştı. Beşiktaş'tan Bobo ve Hololsko, Gaziantepspor'dan De Nigris, Kayserispor'dan Gökhan, Sivasspor'dan Mehmet Yıldız ve Muhammed Ali de 8'er golle rakiplerini izledi.

Haftanın sonuçları ve 19. haftanın maç programı şöyle:

Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-2
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Gençlerbirliği: 1-1
Çaykur Rizespor-Galatasaray: 2-5
Sivasspor-Trabzonspor: 2-0
Bursaspor-Denizlispor: 1-1
Ankaragücü-Ankaraspor: 1-1
Vestel Manisaspor-Kayserispor: 0-1
Konyaspor-Beşiktaş: 1-2
Kasımpaşa-Gaziantepspor: 0-1

Reklam
Reklam

19. HAFTA
19 Ocak Cumartesi:
------------------

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor, Trabzonspor-Gençlerbirliği OFTAŞ
Spor, Beşiktaş-Kasımpaşa

20 Ocak Pazar:
--------------

Denizlispor-Ankaragücü, Kayserispor-Konyaspor, Gençlerbirliği-Çaykur
Rizespor, Ankaraspor-Vestel Manisaspor, Gaziantepspor-Fenerbahçe,
Galatasaray-Bursaspor