Sivasspor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SİVAS - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Antrenmana dinlendirilen Portekizli stoper Manuel Da Costa katılmadı. Bu arada Beşiktaş maçında sakatlanan kaleci Korcan Çelikay'ın sezonu kapatması nedeniyle A2 takımı kalecileri Muhammed Burak Yıldız ve Evren Çokgez de idmana katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz