Sivasspor'da, Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçı hazırlıklarını sürdürdü. 

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idmana 6 futbolcu katılmadı. Futbolcuların pas ve kaleye şut çalışması yaptığı idmanda, ülkelerinin milli takımlarına giden kaleci Milan Borjan ile Cihan Özkara, sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, Abdurrahman Dereli, Mehdi Taouil ve Abdulkadir Özgen yer almadı. Sivasspor, Sivas Kongresi'nin 94. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yarın saat 19.00'da, Cumhuriyet Kupası maçında Kayseri Erciyesspor ile 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Müsabakayı taraftarlar ücretsiz izleyebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz