Sivasspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Fenerbahçe çok aşırı hırslanarak gelecektir bu maça. Bunun farkındayız. Ona göre çalışıyoruz.

Carlos, bir gazetecinin Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan elenmesinin kendileri için bir dezavantaj olup olmayacağı yönündeki sorusuna, "Aslında kötü bir durum. Çünkü bu sonuçlar karşısında Fenerbahçe çok aşırı hırslanarak gelecektir bu maça. Bunun farkındayız. Ona göre çalışıyoruz. Biz de o sahaya galibiyet için çıkacağız" yanıtını verdi. Maçta Sivasspor'un favori gösterildiğinin belirtilmesi üzerine Carlos, favori gösterilmelerinin çok güzel bir durum olduğunu ancak sahada gerekeni yapmazlarsa favori gösterilmelerinin bir anlam olmayacağını dile getirerek, "Favoriliğimizi devam ettirebilmemiz için sahaya çıkıp bütün maç süresi boyunca iyi oynayıp galip gelmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: