Sivasspor'da, Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

SİVAS (AA) -  Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, pas ve top kapma çalışmasıyla başladı. Kondisyon ve şut çalışmasının ardından idman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Antrenmana, milli takımlarda bulunan Ümit Kurt, Cihan Özkara ve Milan Borjan'ın yanı sıra sakatlığı süren John Utaka ile izinli Kamil Grosicki katılmadı. Sakatlığı henüz geçmeyen Adem Koçak ise takımdan ayrı çalıştı. Defans oyuncusu Ziya Erdal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve antrenmanların güzel geçtiğini söyledi. Trabzonspor maçının zor geçeceğini belirten Erdal, "Trabzonspor maçı Sivasspor ve camiası için önemli, derbi niteliğinde bir maç. İnşallah kazanmak istiyoruz ve kazandığımızda daha üst sıralara oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: