Sivasspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SİVAS - Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi. İzinli Eren Aydın'dan yoksun kadroyla gerçekleştirilen idmanda, hafif sakatlığı bulunan John Utaka takımdan ayrı koştu. Teknik direktör Roberto Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile önemli bir maç yapacaklarını belirterek, "Oyuncularımız, böyle maçların büyüklüğünün farkında, bütün hafta buna göre çalışıyorlar. Ayrıca galibiyetlere dönmemiz gerekiyor, bunun için de çok önemli bir maç olacak. Bu maçı taraftarımız, ailemiz ve kendimiz için almak zorundayız" diye konuştu. İdmanların her zaman çok arzulu, coşkulu ve keyifli geçtiğini, son dönemlerde antrenman süresini biraz daha kısa tuttuklarını ama aynı coşkunun devam ettiğini belirten Carlos, son haftalarda maçlarda ise takımının aynı coşkuyu gösteremediğini söyledi. Kaleci Korcan Çelikay ise ligde son 3 maçı kaybettiklerini hatırlatarak, "Elimizden geleni yapmaya çalıştık ama belki başka hatalar kaybetmemize sebep oldu. Önemli değil, 4 haftadır maç kazanamamıza rağmen hala puan sıralamasında aynı yerdeyiz" dedi. Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini dile getiren Çelikay, "3 puanla yukarıya doğru yükselmek istiyoruz. Diğer takımlar puan olarak bize yaklaştı. Artık kaybetme lüksümüz yok, kredimiz bitti. Bundan sonraki bütün maçlarımızı kazanmalıyız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: