Sivasspor’un Forma Sponsoru “riga Boya”

Sivasspor forma sponsorluğu için Riga Boya ile anlaştı.Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, İstanbul’daki çalışma ofisinde...

Sivasspor forma sponsorluğu için Riga Boya ile anlaştı.

Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, İstanbul’daki çalışma ofisinde gerçekleşen sponsorluk anlaşmasında, Başkan Mecnun Otyakmaz ve Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel yer aldı.

2 yıldır göğüs reklamı konusunda kulüplerin sıkıntıları olduğunu dile getiren Otyakmaz, “Son yıllarda bazı önemli firmaların, Türk sporundan ve sponsorluktan çekilmesiyle birlikte son 2 yıldır göğüs reklamı ve sponsorluk konusunda kulüplerin bazı sıkıntıları vardı. Geçen sene Spor Toto birçok kulübe destek olmuştu. Bu sene ise Riga Boya, hem Sivasspor'a hem de süper ligde bir kaç kulübe sponsor oldu. Kendilerine teşekkür ederiz. Hem bize, hem de Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunuyorlar" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel ise, Sivasspor gibi bir kulübe sponsor oldukları için mutlu ve gururlu olduklarını dile getirerek, “Sivasspor’a bir damla faydamız olduysa ne mutlu bize. Markamızın, Sivasspor formasında olmasından dolayı çok mutluyuz. Başkanım Mecnun Otyakmaz olduğu sürece, Sivasspor Kulübü'ne sponsorluğumuzu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz