Sivas’ta 12.12.2012 Çılgınlığı

Tüm dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Sivas’ta da nikah dairesine...

Tüm dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Sivas’ta da nikah dairesine giderek evlilik günlerini özel kılmak için başvuruda bulunuyor.

Sivas Belediyesi Evlendirme Dairesi’ne başvuruda bulunan 30 çift evlilik günlerini özel kılmak için 12.12.2012 tarihi için sırada bekliyor. Sivas Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Salonu Müdürü Muzaffer Güner, dairelerine 30 çiftin başvurduğunu ve bu sayının daha da artacağını belirterek, çiftlerin evlilik günlerini özel kılmak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Sivas’ta Kasım ayında düğün sezonunun kapandığını belirten Güner, şöyle konuştu: "Ancak, 12.12.2012 gibi özel günde dairelerimize 30 çiftimiz başvurdu. Bu çiftlerimizin nikahlarını kıyarak günlerini anlamlı bir hale getireceğiz. 12.12.2012 tarihine kadar başvuruda bulunan tüm çiftlerimizin nikahlarını mesai göz etmeden arkadaşlarımızla kıyacağız.”

Şu ana kadar 30 çiftin evlenmek için başvurduğunu belirten Güner, bu sayının artabileceğinin altını çizdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: