Sivas’ta 74 bin 188 paket kaçak sigara ele geçirildi

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri sigara kaçakçılığı yapanlara göz açtırmıyor....

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri sigara kaçakçılığı yapanlara göz açtırmıyor. Yapılan operasyonda 74 bin 188 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Farklı tarihlerde M.A. isimli şahsın yaptığı ve yanında C.İ. isimli şahsın bulunduğu 06 plakalı kapalı kasa kamyonet içerisinde yapılan aramada değişik markalarda 60 bin 708 paket, yine sürücülüğünü M.K. isimli şahsın yaptığı ve yanında K.B. isimli şahsın bulunduğu 06 plakalı kamyonet içerisinde yapılan aramada da değişik markalarda 13 bin 480 paket gümrük kaçağı sigara olmak üzere toplam 74 bin 188 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi. K. B. İsimli şahıs tutuklanarak Sivas kapalı ceza evine konuldu. Terör örgütünün finansman kaynaklarından birisi olan gümrük kaçağı sigara ile amansız mücadelenin vatandaşların desteği ile devam edeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz