Sivas'ta basın mensupları at binerek eğlendi

Sivas'ta, yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan basın mensupları ata binerek eğlendi.

Sivas'ta, yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan basın mensupları ata binerek eğlendi.

Sivas Önder Atlı Spor ve Cirit Kulübü tarafından düzenlenen programda, kentte görev yapan basın mensupları ata binerek eğlenme imkanı buldu.

Kulüp tesislerinde bir araya gelen basın mensupları, kahvaltının ardından tesiste bulunan hayvanları sevdi. Bazı basın mensuplarının çocuklarını da yanlarında getirdiği programda, çocuklar midillilere binerken, bazı basın mensupları ise ilk defa ata binmenin heyecanını yaşadı. Tesislerde bulunan papağan, yılan, keçi ve diğer hayvanlar da basın mensupları ve çocukların ilgi odağı oldu.

Reklam
Reklam

Sivas Önder Atlı Spor ve Cirit Kulübü Başkanı Musa Önder, kulüp olarak kentte atlı sporu ve hayvan sevgisini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirterek, kentteki basın mensupları ile bir arada olmak için bu tür bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Ciridin yanı sıra zaman zaman bazı okulların öğrencilerine atlı terapi seansları düzenlediklerini de ifade eden Önder, yaz tatilinde ise binicilik kursu başlatacaklarını kaydetti.

Önder'in konuşmasının ardından kulübün cirit takımı gösteri sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: