Sivas'ta bıçaklı saldırı: 1 ölü

SİVAS (İHA) - Sivas'ta şizofreni hastası bir kişi, yanından geçen tanımadığı bir kişiyi bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında Hükümet Meydanı Valilik binası önünde bilinmeyen bir nedenden dolayı Şeref Müşteri (39) ile Yusuf B. isimli şahıslar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında yanında taşıdığı ekmek bıçağını çıkaran Yusuf B., Müşteri'yi sol kolundan ve kalbinden bıçakladı. Bu arada olay yerinden geçen polis ekipleri, Yusuf B.'yi suç aleti ile birlikte yakalayarak, Valilik binası arkasındaki adliye polis noktasına götürdü. Olayda ağır yaralanan Müşteri ise, olay yerinden geçen bir ambulansa konularak, Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Müşteri, iç kanama nedeni ile jayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Yusuf B.'nin, alınan ilk ifadesinde, ölen şahsı tanımadığı ve neden bıçakladığını bilmediğini söylediği öğrenilirken, zanlı Yusuf B.'nin şizofreni hastası olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.