Sivas'ta Bir Öğrenci Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde okulda dağıtılan sütü içtikten sonra gittiği evinde rahatsızlanan bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde okulda dağıtılan sütü içtikten sonra gittiği evinde rahatsızlanan bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre 'Okul Sütü Programı' kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu'nda dağıtılan sütten içen 5'inci sınıf öğrencisi G.B. (12), akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. G.B., mide bulantısı ve kusma şikayetinin artması üzerine ailesi tarafından Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan öğrenci, hastane servisinde geçici süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Reklam
Reklam

G.B., okulda dağıtılan sütü içtikten sonra evde mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayetlerinin başladığını söylerken, kızının sütü hiç sevmediğini belirten anne M.B. ise, kızının okulda dağıtılan sütü içtikten sonra rahatsızlandığını anlattı.

Yetkililer, küçük kızın hastaneye başvurmasının "süt zehirlenmesi" olarak kayıtlara geçtiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz