Sivas'ta Çağrı Merkezi Kursu Sona Erdi

Sivas Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'nin (ABİGEM) "Çağrı Merkezi Operatörü Yetiştirme Programı" kapsamında düzenlediği çağrı merkezi kursuna katılan 27 kursiyere

Sivas Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi'nin (ABİGEM) "Çağrı Merkezi Operatörü Yetiştirme Programı" kapsamında düzenlediği çağrı merkezi kursuna katılan 27 kursiyere törenle sertifikaları verildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ata Şahin, törende yaptığı konuşmada, günümüzde en hızlı büyüyen sektörlerin başında gelen çağrı merkezleri için eleman yetiştirmekten mutlu olduklarını belirtti.

Şahin, şunları kaydetti:

"İlimizde Garanti Bankası'na ait çağrı merkezi faaliyette bulunmakta ve önümüzdeki dönemde ek yatırımla 800 kişiye istihdam sağlayacaktır. Bu yıl içerisinde Türk Telekom tarafından ilk etapta 300 kişinin istihdam edileceği bir çağrı merkezi kurulacak. Özel sektör tarafından da yatırım aşamasında bulunan bir çağrı merkezi projesi de bulunmakta. Odamız 2011 yılında Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe programı kapsamında 150 kişiye bu konuda eğitimler vermiş olup, bu kursiyerlerden birçoğu Garanti Bankası, belediye ve Türk Telekom bünyesinde istihdam edilmektedir."

Reklam
Reklam

ABİGEM direktörü Ertan Uzay, çağrı merkezi kurslarını düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Uzay'ın konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Muhabir: Emine Konuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: