Sivas'ta çalışan polis eşlerinden tatlı ve hamur işleri yarışması

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında kutlanan Polis Haftası sebebiyle Sivas merkez ve...

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında kutlanan Polis Haftası sebebiyle Sivas merkez ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis ve eşlerinin katıldığı, bayanlar arası tatlı ve hamur işleri yarışması düzenlendi.

Sivas Polisevi'nde, Sivas Emniyet Müdürü Kemal Seyhan’ın eşi Güler Seyhan’ın organizasyonuyla düzenlenen yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Sivas Emniyet Müdürü Kemal Seyhan, yarışma öncesi yaptığı konuşmada, “Yaptığınız yemekleri gördükten sonra hepiniz 1 numarasınız, beylerinizdeki başarıyı da bu yemekleri gördükten sonra hak veriyorum, çünkü başarı mideden geçiyor, onu da siz sağlıyorsunuz.” dedi.

Reklam
Reklam

Birbirinden güzel 78 tatlı ve hamur işinin yarıştığı yarışmada, jüri, özenle yemekleri tadarak karar vermeye çalıştı. 1 ve 10 arası puanların verildiği görünüm, pişmişlik ve lezzet kategorilerinde servis edilen yemekleri değerlendiren jüri üyeleri, Yasemin Yıldız’a ait beyaz bahçeli pastayı 1. seçti. Aydın Durak’a ait yaprak sarması 2. olurken, Şükrü Özen’e ait etli çiğ köfte ve Gülçin Soysal’a ait kül kedisi de 3.'lüğü paylaştı. Yarışmada 1.'ye 500, 2.'ye 300 ve 3.'ye ise 100 TL para ödülü ve teşekkür belgesi verildi.

Birinciye ödülünü Vali Kolat’ın eşi İlksen Kolat, ikinciye Milletvekili Hilmi Bilgin’in eşi İlkay Bilgin, üçüncülere ödülü ise Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter’in eşi Nilüfer İlter tarafından takdim edildi.

Yemek yarışmasına Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat, Milletvekili Hilmi Bilgin’in eşi İlkay Bilgin, Garnizon Komutanı Mustafa İlter’in eşi Nilüfer İlter, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün eşi Makbule Ürgüp ile çok sayıda davetli katıldı. Yarışma bitiminde, polis eşleri masalarda duran çeşit çeşit pasta ve hamur işlerinden tattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz