Sivas'ta Çocuk Poliklinikleri Semt Polikliniği'ne Taşındı

Sivas Numune Hastanesi'ndeki çocuk kardiyolojisi, çocuk endokrinolojisi, çocuk nefroloji ve çocuk hematoloji poliklinikleri Semt Polikliniği'ne taşındı.

Sivas Numune Hastanesi'ndeki çocuk kardiyolojisi, çocuk endokrinolojisi, çocuk nefroloji ve çocuk hematoloji poliklinikleri Semt Polikliniği'ne taşındı.

Semt Polikliniği'nde incelemelerde bulunan Sivas Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İbrahim Ethem Özsoy, yaptığı açıklamada, Numune Hastanesi bünyesinde 5 farklı branşta çocuk yan dalının hizmet verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ancak biz bu farklı branşların hizmet verdiğini halkımız tarafından tam bilinmediğini fark ettik. Bünyemizde çocuk nefrolojisi, çocuk endokrinoloji, çocuk kardiyoloji, çocuk hematolojisi ve çocuk psikiyatrisi dalları hizmet veriyor. Bunlardan çocuk psikiyatrisi yine Numune Hastanesi ana binasında devam ediyor. Diğer 4 yan dalımız Semt Polikliniği'nde hizmet veriyor. Bazı hastaların başka şehirlere yönlendirildiğini duyuyoruz. Bu bölümde hastanemiz hizmet veriyor, her türlü teşhis ve tedaviyi yapılmakta. Bu nedenle ilgili branşlarımız her zaman halkımızın hizmetinde."

Reklam
Reklam

Numune Hastanesi yöneticisi Fikret Özkan ise emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Eksik olan birkaç branşımız da gelirse hiçbir eksiğimiz kalmayacak" diye konuştu.

Özsoy ve Özkan'a Numune Hastanesi Başhekimi Ruhiye Cevit de eşlik etti.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: