Sivas’ta fatura ödeme merkezinde dolandırıcılık iddiası

Sivas’ta fatura ödeme merkezinde vatandaşların fatura bedellerini ilgili kurumlara aktarmayarak çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddia...

Sivas’ta fatura ödeme merkezinde vatandaşların fatura bedellerini ilgili kurumlara aktarmayarak çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddia edilen 2 kardeşten biri olan Kadir B. tutuklandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde gözaltına alınan Kadir B.(41) ve Suat B.(35) Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki sorgularının ardından öğleden sonra Adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerin ardından Nöbetçi mahkemeye çıkarılan iki kardeşten biri olan Kadir B. 'güveni kötüye kullanmak' suçundan tutuklanırken Suat B. ise serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: