Sivas'ta Halk Oyunları Gösterisi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Buruciye Yaz Akşamları Etkinliği kapsamında, "Sultan Şehrin Sultanları" adlı halk oyunları gösterisi sunuldu.

SİVAS - Sivas'ta, Buruciye Yaz Akşamları Etkinliği kapsamında, "Sultan Şehrin Sultanları" adlı halk oyunları gösterisi sunuldu. Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi'nin bahçesindeki programı izleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, halk oyunları ekibine teşekkür ederek, "Ekibimiz, ülkemizin değişik yörelerine ait çok güzel eserler sundular. Çok emek verdiklerini düşünüyorum. Sivasımızı çok iyi temsil edeceklerine inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Aydın, Buruciye Yaz Akşamları Etkinliği kapsamında Sivas'ı bir şölen havasına sokmak istediklerini kaydetti. Gösteriyi, Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: