Sivas'ta Hırsızlık Zanlısı 2 Kişi Tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir krom madeni işletmesinin şantiyesinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir krom madeni işletmesinin şantiyesinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Ulaş ilçesine bağlı Kertmekaracaören köyü yakınlarındaki şantiyeden dün gece saatlerinde 600 kilogram bakır kablo, 3 bilgisayar kasası ve 2 plazma televizyon çalındı. Jandarma ve polis ekipleri, iki bekçisi bulunan şantiyeden hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalar sürdüğü sırada, Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezinde şüphe üzerine park halindeki bir hafif ticari araçta arama yaptı. Ekipler, şantiyeden çalındığı tespit edilen malzemeleri bu araçta ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler T.Y. ise aranıyor. Bu iki zanlının hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: