Sivas'ta Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Sivas'ta yol kontrol arama faaliyeti yapan ekipler,kontroller sırasında durdurulan otobüslerde kaçak sigara ele geçirdi.Sivas İli...

Sivas'ta yol kontrol arama faaliyeti yapan ekipler,kontroller sırasında durdurulan otobüslerde kaçak sigara ele geçirdi.

Sivas İli Koyulhisar ilçesi Yeşilyurt köyünde, Erzincan-Tokat D-100 karayolu üzerinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, Erzincan ili istikametinden Tokat il istikametine gitmekte olan iki ayrı yolcu otobüsünde yapılan arama sonucunda; piyasa değeri yaklaşık bin 838 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olayla ilgili beş şüpheli şahıs ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Gürün ilçesi Bahçeiçi köyü Malatya-Kayseri D-300 karayolu üzerinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, Malatya ili istikametinden Kayseri il istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsünde yapılan arama sonucunda; piyasa değeri yaklaşık yedi 770 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz