Sivas’ta Kaçak Sigara Operasyonu

Sivas polisi tarafından dört ayrı otomobilde piyasa değeri 400 bin TL olan toplam 128 bin...

Sivas polisi tarafından dört ayrı otomobilde piyasa değeri 400 bin TL olan toplam 128 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, şüphelendikleri bir kamyoneti durdurarak, ‘Cora’ isimli narkotik köpeği ile arama yaptı. Yapılan aramada medefe plakalarının arasına oluşturulan zula içerisine gizlenmiş bir biçimde yaklaşık piyasa değeri 320 bin TL olan 106 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili kamyonete el konulurken, kamyonet sürücüsü R.C. gözaltına alındı. Ekipler, aynı gün üç binek oto içerisinde yaptıkları aramalarda ise toplam 22 bin 400 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı. Yapılan aramaların görüntüleri ise basına dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü olarak her suçta olduğu gibi vatandaşın sağlığını ciddi biçimde tehdit eden ve terörün finansal kaynaklarından biri olan sigara kaçakçılığı ile mücadelenin amansız bir biçimde sürdürüleceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: