Sivas'ta Kulüp Başkanı Tunahan'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Dört Eylül Belediyespor karate takımı antrenörü Oğuz Ökten, Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan'ı ziyaret etti.

SİVAS - Sivas Dört Eylül Belediyespor karate takımı antrenörü Oğuz Ökten, Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan'ı ziyaret etti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Tunahan, kulüp olarak birçok braşta olduğu gibi karatede de başarı gösterdiklerini belirterek, çeşitli ödüllerin kazanılması ve yeni sporcuların Sivas'a ve Türkiye'ye kazandırılmasında emeği ve katkısı bulunan karate teknik heyetine teşekkür etti. Ökten de kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı Kulüp Başkanı Tunahan ve ekibine teşekkür etti. Ökten, Tunahan'a karate giysisi hediye etti. Ziyarette, karate yardımcı antrenörleri Mahmut Gümüşsay, Seher Kehçi, kulüp yönetim kurulu üyesi Taner Karabal ve bazı öğrenciler hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: