Sivas'ta nefesler tutuldu!

Spor kamuoyu tarafından "yılın maçı" olarak nitelendirilen Sivasspor-Galatasaray maçı öncesinde, karşılaşmanın oynanacağı Sivas'ta karnaval havası hakim.

Şampiyonluk yarışı açısından büyük önem taşıyan maç öncesinde, kentin cadde ve sokakları Sivasspor bayrakları, posterleri ve kırmızı-beyaz balonlarla süslendi, Sivasspor'a destek içerikli pankartlar asıldı.

Galatasaray takımının kentte konaklayacağı Büyük Otel'in karşısındaki bir apartmanın dış cephesine, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun'un posterleri ile dev Sivasspor takım posteri asıldı.

Reklam
Reklam

Kentte Arap Evliyası olarak bilinen Zeynel Abidin Türbesi'nin etrafını çeviren demir parmaklıkların da Sivasspor ve Türk Bayrakları ile donatıldığı görüldü.

Sivasspor forması giyen küçük çocuklar, anne ve babalarıyla birlikte kentin cadde ve sokaklarında geziyor. Bazı Sivasspor ve Galatasaray taraftarları da birlikte kentte dolaşıyor.

Bu arada, polis, iki takım taraftarları arasında gerginlik çıkmaması için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

SİVASSPOR OTOBÜSÜNE YOĞUN İLGİ Bazı Sivassporlu taraftarlar da, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan kampanya kapsamında satın alınan ve Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesine park edilen Sivasspor otobüsünün yanında toplandı. Güvenlik görevlileri tarafından korunan otobüsün önünde hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, takımları lehine coşkulu bir şekilde tezahürat yaptı.

İstasyon Caddesi üzerinde Sivasspor bayrağı satışı yapan tezgahlarda da büyük yoğunluk yaşandığı görülürken, Sivas Belediyesi İtfaiye ekipleri de kentin işlek caddelerine itfaiye aracı merdivenini kullanarak Sivasspor bayrağı astı.

Reklam
Reklam