Sivas’ta Nikahlar Canlı Yayınlanacak

Sivas Belediyesi, evlenen çiftlerin mutluluğuna ortak olmak isteyen, ancak çeşitli nedenlerle nikâha katılamayan vatandaşlara yönelik...

Sivas Belediyesi, evlenen çiftlerin mutluluğuna ortak olmak isteyen, ancak çeşitli nedenlerle nikâha katılamayan vatandaşlara yönelik örnek bir uygulama başlattı. Nikâh törenleri artık Sivas Belediyesi’nin internet sitesinden canlı yayınlanacak. Bu şekilde bilgisayar başındaki davetlilere de genç çiftlerin en mutlu anlarını paylaşma imkânı sunulacak.

Sivas Belediyesi Nikâh Salonu’nda kıyılan nikâhlar, evlenen çiftlerin talebine bağlı olarak belediyenin internet sitesinden canlı olarak yayınlanıyor. Uygulamanın özellikle yurt dışında veya farklı şehirlerde olduğu için ya da hastalığı sebebiyle nikah salonuna gelemeyen vatandaşlardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yeni evlenen çiftlerin bu güzel ve özel gününde yanında olamayan eş, dost ve akrabaları belediyenin internet sitesine girdikleri takdirde nikahı canlı olarak izleyebilecek.

Reklam
Reklam

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, e-nikah uygulamasının giderek önemi daha da artan e-belediyecilik hizmetlerine eklenen yeni bir halka olduğunu belirtti. Ürgüp, önümüzdeki günlerde internet belediyeciliğinde daha farklı hizmetler sunma amacında olduklarını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: