Sivas’ta o yeme-içme yerlerinde yeni karar

Sivas Valiliği yaptığı açıklamada, terminal ve gar binalarında bulunan yeme-içme yerlerinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarında belirtilen çalışma saatlerine uygun şekilde faaliyet gösterebileceklerini duyurdu.Sivas Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ İlimizde terminal ve gar binalarında bulunan yeme-içme (lokanta, restoran, kafeterya, pastane vb.) yerlerinin Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi Çalışma Rehberinde yer alan tedbirlere uymak kaydıyla, 30.11.2020 tarih 20076 sayılı ve 03.03.2021 tarih 3668 sayılı genelgelerle getirilen açılış-kapanış saatlerine bağlı olmaksızın işyeri açma ve çalışma ruhsatların da belirtilen çalışma saatlerine uygun şekilde faaliyet göstermelerine karar verilmiştir” denildi.

Sivas Valiliği yaptığı açıklamada, terminal ve gar binalarında bulunan yeme-içme yerlerinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarında belirtilen çalışma saatlerine uygun şekilde faaliyet gösterebileceklerini duyurdu.
Sivas Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ İlimizde terminal ve gar binalarında bulunan yeme-içme (lokanta, restoran, kafeterya, pastane vb.) yerlerinin Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi Çalışma Rehberinde yer alan tedbirlere uymak kaydıyla, 30.11.2020 tarih 20076 sayılı ve 03.03.2021 tarih 3668 sayılı genelgelerle getirilen açılış-kapanış saatlerine bağlı olmaksızın işyeri açma ve çalışma ruhsatların da belirtilen çalışma saatlerine uygun şekilde faaliyet göstermelerine karar verilmiştir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz