Sivas’ta öldürülen teröristlerin kimlik tespitleri için çalışılıyor

Sivas’ta öldürülen teröristlerin kimliklerinin tespitine çalışılıyor. Ölü ele geçirilen teröristlerin bölge sorumlusu olduğu ihtimali üzerinde...

Sivas’ta öldürülen teröristlerin kimliklerinin tespitine çalışılıyor. Ölü ele geçirilen teröristlerin bölge sorumlusu olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.
Sivas’ın İmranlı ilçesine bağlı Çalıyurt köyü kırsalında sabah saatlerinde güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Çatışmanın ardından bölgeye Sivas merkezden ve çevre illerden çok sayıda asker sevk edildi. Güvenlik güçleri bölgede diğer teröristlerin de bulunması için geniş çaplı arama başlattı. Olay yerine savcı gelmesiyle birlikte yapılan otopsinin ardından teröristlere ait cesetler İmranlı İlçe Devlet Hastanesi’ne getirilmesi bekleniyor. Teröristlerinin kimliklerinin tespitiyle ilgili çalışmanın devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Öte yandan, Kastamonu’da saldıran teröristlerin, öldürülen teröristlerle bağlantısının olup olmadığı da araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz