Sivas’ta Sağlık Alanında Yenilikler Devam Ediyor

Sivas Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, Sivas Numune Hastanesi’nde yeni hizmet...

Sivas Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, Sivas Numune Hastanesi’nde yeni hizmet verilmeye başlanılan bölümler hakkında bilgi verdi.

Teknoloji olarak Sivas’ın daha çok pay alması için yöneticiler ile birlikte büyük çaba sarf ettiklerini dile getiren Sivas Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, “Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de sağlık hizmetleri alanında sürekli değişim ve gelişmeleri birlikte yaşıyoruz. İlimizin sağlık yatırımlarından hem fiziki yapılar olarak hem kadro hem de teknoloji olarak daha çok pay alması için ilimizin tüm yöneticileri büyük gayret göstermektedir. Kurulduğu günden itibaren ilimizde hizmet veren birliğimize bağlı hastanelerimizin personel imkanları, fiziki altyapısı, teknolojik altyapısı ve cihaz envanteri incelenmiştir. Sivas halkının daha rahat fiziki mekanlarda, teknolojinin ulaştığı modern cihazlarla ve uzman hekimlerimizden güvenli bir şekilde sağlık hizmeti alması için gerekli her türlü gayret gösterilecektir. Bu bağlamda ilimizde Numune Hastanesi’nde çocuk yaş grubunda; Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi branşları yanında Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları branşlarında da hizmet vermeye başlanmıştır. Erişkin yaş grubunda ise Nefroloji uzmanı, iki adet Gastroenteroloji Uzmanı, Endokrin ve Metabolizma Uzmanı yanında Hematoloji Uzmanı da hizmet vermeye başlamıştır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gelişmelerin sevindirici olduğunu kaydeden Özsoy, “Ülkemizde sayı olarak sınırlı olan özellikle üst ihtisas dallarının Sivas’ımız da hizmet vermeye başlamış olması sevindiricidir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: