Sivas'ta Sıcaktan Bunalanlar Kılıçkaya Barajı Çevresinde Serinliyor

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar, Sivas Suşehri'ne 13 km mesafedeki Kılıçkaya Barajı...

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar, Sivas Suşehri'ne 13 km mesafedeki Kılıçkaya Barajı çevresindeki sosyal tesislere giderek serinliyor.

Belediyenin bir yıl önce yaptığı çevre düzenlenmesiyle turizme kazandırılan Kılıçkaya Barajı çevresi sosyal tesisi ziyaretçilerin akınına uğruyor. Eşsiz doğal güzelliğiyle ziyaretçilerin beğendiği, herkesin uğrak mekanı haline gelen Kılıçkaya Barajı çevresi sosyal tesisleri, özellikle aşırı sıcakların etkili olduğu son dönemlerde en çok ilgi çeken turizm merkezi oluyor.

Reklam
Reklam

Hafta sonları yoğun ilgi gören baraj çevresi sosyal tesislerini, merkez ve diğer ilçeler başta olmak üzere çok sayıda vatandaş aileleriyle birlikte geliyor. Vatandaşlar, doğal güzelliği, harika manzarası ve tertemiz havasıyla yöreyi tercih ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: