Sivas’ta tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılık yapan 4 kişi yakalandı

Sivas’ta son günlerde ‘tırnakçılık’ olarak tabir edilen dolandırıcılık olaylarının artması üzerine emniyet güçleri harekete geçti....

Sivas’ta son günlerde ‘tırnakçılık’ olarak tabir edilen dolandırıcılık olaylarının artması üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Sivas Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonlarda İran’dan gelerek Sivas ve bazı illerde tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2’si bayan 4 kişiyi gözaltına aldı.
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri S.P.(23), M.P.(28), A.R.K.(60) ve R.P.(35)'yi son yaptıkları işte suçüstü yakaladı. Yakalanan şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda 515 Amerikan Doları, 740 bin İran Dinarı, 51 Mısır Dirhemi ile Birleşik Arap Emirlikleri, Arabistan, Katar, Bahreyn ve Çin gibi ülkelere ait paralar ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgularına başlanan şahısların, Türkiye’de bulundukları süre zarfında, değişik illerde de benzer olaylara karıştıkları öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, emniyette sorgulanan şahısların işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılacakları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz