Sivas’ta trafik kazalarının acı bilançosu

Sivas’ta bu yılın Ocak-Ekim ayları arasında meydana gelen bin 206 ölümlü-yaralanmalı kazada 30 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 217 kişi de yaralandı.İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, bu yılın Ocak-Ekim ayları arasında meydana gelen ölümlü-yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarına ilişkin istatistiki verileri açıkladı.

Sivas’ta bu yılın Ocak-Ekim ayları arasında meydana gelen bin 206 ölümlü-yaralanmalı kazada 30 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 217 kişi de yaralandı.
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, bu yılın Ocak-Ekim ayları arasında meydana gelen ölümlü-yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarına ilişkin istatistiki verileri açıkladı. Trafik Hizmetleri Başkanlığının verilerinden derlenen bilgilere göre Sivas’ta bu yılın ilk 10 ayında meydana gelen bin 206 ölümlü-yaralanmalı kaza sonucu 30 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 217 kişi de yaralandı. Kentte 10 ayda meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası ise bin 778 olarak kayıtlara geçti.

Reklam
Reklam

Ekim’de 137 ölümlü-yaralanmalı kaza gerçekleşti
Sivas’ta Ekim ayında ise 137 ölümlü-yaralanmalı kaza meydana geldi. Bu kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, 246 kişi de yaralandı. Kentte Ekim ayında meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası ise 194 olarak tespit edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz