Sivas'ta Traktör Devrildi: 3 Yaralı

Hafik ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 3 çocuk yaralandı.

Hafik ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 3 çocuk yaralandı.

H.K. (16) yönetimindeki 58 FU 328 plakalı traktör, Yeniköy-Besinli köyü arasındaki yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada H.K. ile traktörde bulunan Yakup (13) ve Temur T. (16) yaralandı.

Bölgedeki tarlalarda hasat yapan köylülerce Özen köyüne kadar araçla taşınan yaralılar, daha sonra ambulansla Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Temur ve Yakup T, buradaki müdahalenin ardından Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Yakup T'nin sağ kolunun kırıldığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Çocukların, traktörle komşu köy olan Yeniköy'deki bakkala alışveriş için gittiği ve dönüşte kaza geçirdiği öğrenildi. H.K'nın, traktörü babasından habersiz aldığı ileri sürüldü.

Muhabir: Muzaffer Akyüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz