Sivas'ta Yangın

Koyulhisar ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde çıkan yangında, ev, samanlık ve kamyonet yandı, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

Koyulhisar ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde çıkan yangında, ev, samanlık ve kamyonet yandı, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

Alınan bilgiye göre, Hasan Gürbüz'e ait samanlıkta başlayan yangın, bitişiğinde bulunan eve de sıçradı. Vatandaşların haber vermesi üzerine, Koyulhisar Belediyesi İtfaiyesi ve Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangında, evin yanı sıra, samanlık ve içinde bulunan kamyonet yandı, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

Reklam
Reklam

Bazı vatandaşların, hortum ve kovalarla yangına müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

Evi yanan Hasan Gürbüz ve eşi Fadime Gürbüz fenalık geçirdi. Yaşlı çifte olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren ve İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz da köye gelerek yangınla ilgili bilgi aldı.

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: