Sivas'ta Zincirleme Trafik Kazası

Sivas'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Sivas'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Mert Türkoğlu'nun (40) kullandığı 58 TC 574 plakalı tır, Sivas-Erzincan Karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı yakınlarında, Fatih Büyüküstün yönetimindeki 58 NH 954 plakalı beton mikserine arkadan çarptı.

Kontrolden çıkan beton mikseri, önünde seyreden Numan Mert (29) idaresindeki 06 DC 9748 plakalı kamyonete çarptıktan sonra devrildi. Kazada, tır ve beton mikserinin sürücüleri yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan tır sürücüsü Büyüküstün, Sivas Belediyesi kurtarma ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. İki yaralı, ambulanslarla Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Bu arada, kaza yapan araçlara çarpmamak için ani fren yapan Sivas Belediyesi'ne ait bir kamyonun kasasındaki kanalizasyon atıkları yola döküldü.

Görevliler çalışırken, koku nedeniyle zor anlar yaşadı. Atıklar, kepçeyle temizlenmeye çalışıldı.

Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasına çalışılıyor.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: