Sivas'taki Cinayet

Sivas'ta, iki gündür kayıp olan kişinin cesedinin çöp depolama sahasında bulunması olayıyla ilgili gözaltına alınan biri kadın 3 kişi, adliyeye

Sivas'ta, iki gündür kayıp olan kişinin cesedinin çöp depolama sahasında bulunması olayıyla ilgili gözaltına alınan biri kadın 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

Kümbet Mahallesi'nde yaşayan ve iki gündür kayıp olan Ömer A'nın (47) cesedinin çöp depolama sahasında bulunmasına ilişkin gözaltına alınan İ.Ş (35), kocası Ö.Ş. ve komşuları S.K'nın emniyetteki sorguları tamamlandı.

Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İki gündür kayıp olan Ömer A'nın, İ.Ş adlı kadının oturduğu evde bıçakla öldürüldükten sonra, cesedinin iki parçaya ayrılıp çuvala konularak çöp konteynerine atıldığı, konteynerden alınan çöplerin de Soğuk Çermik Kavşağı yakınlarında bulunan çöp depolama sahasına döküldüğü tespit edilmişti. Dün iş makinesi yardımıyla yürütülen aramalar sonucunda, Ömer A'nın çuval içerisindeki cesedi, çöplerin arasında bulunmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz