Sivas'taki Uyuşturucu Operasyonu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı. Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüpheliler İ.A. ve Y.K. (29), Koyulhisar İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Şüphelilerden İ.A. ve F.A, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Koyulhisar ilçesine bağlı Ortaseki köyü Topalağa mezrasında uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, mezradaki 3 evde yaptıkları aramalarda 5 kilogram bonzai, 2 litre kimyasal ayrıştırıcı, tabanca, otomatik tüfek ve bu silahlara ait 207 mermi ele geçirmişti. Operasyonda, 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: