Sivas'tan Kısa Kısa

Şarkışla Kadınlar Derneği, ilçedeki engelliler için eğlence programı düzenledi.

Şarkışla Kadınlar Derneği, ilçedeki engelliler için eğlence programı düzenledi.

Dernek başkanı Gülden Gül, Şarkışla Öğretmenevi'ndeki eğlence programında yaptığı konuşmada, engellilere engellerini unutturmak ve toplum içerisinde onların da yerinin olduğunu hatırlatmak için bu programı düzenlediklerini söyledi.

Hiçbir engelin, hayatta mutlu ve başarılı olmaya engel olmadığını ifade eden Gül, "Tek engel var o da eğitimsizliktir. Bu nedenle biz diyoruz ki, eğitim her engeli aşar" dedi.

Gül, dernek olarak her türlü hak arayışında engellilerin yanlarında olacaklarını da kaydetti.

Reklam
Reklam

Eğlence programına ilçedeki çok sayıda engellinin yanı sıra özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler de katıldı.

-Gemerek'te emniyet personeli ödüllendirildi

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, İlçe Emniyet Müdürlüğünün öncülüğünde Eskiyurt köyünde yapılan uyuşturucu operasyonu başarıyla gerçekleştiren emniyet personelini ödüllendirdi.

Emniyet personelini makamında kabul eden Özbey, "Sınırları kanunlar tarafından belirlenmiş vazifenizi layıkıyla ifa etmeniz, vatandaşlarımızın huzur ve esenlik içerisinde yaşamasına vesile olacaktır. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyor, sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Bu arada Gemerek Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Atakan, Kaymakam Özbey'i makamında ziyaret etti.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: