Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şarkışla ilçesinde temaslarda bulundu.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şarkışla ilçesinde temaslarda bulundu.

Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya'yı ziyaret etti.

Hastaoğlu, ziyarette borsanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şarkışla'da tarım alanında yapılacak her yatırıma destek olacaklarını belirten Hastaoğlu, "Şarkışla'da yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi'nin kurucular kurulunda görev almak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette Şarkışla Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Beyazıt da hazır bulundu.

-Gemerek Kaymakamlığı'nın iki projesi ORAN'dan destek almaya hak kazandı-

Gemerek Kaymakamlığı'nca hazırlanan iki proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan (ORAN) destek almaya hak kazandı.

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, ilçede görev yapan polis ve öğretmenlerin kişisel gelişimi için hazırladıkları iki projenin destek almaya hak kazandığını söyledi.

Projelerin ORAN tarafından başarılı bulunarak destek almaya hak kazanmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Özbey, "Hazırladığımız projelerle ilçemizde görev yapan polis memurlarının ve öğretmenlerimizin, görevleri sırasında maruz kaldıkları stresi yenmesini amaçlıyoruz. Stresi azalan personelimizin aile hayatı ve toplumla iletişiminde belli standartlar oluşacaktır. Bu projelerin uygulanması sonucu kurumlarımızın iletişim standartları da artacaktır" dedi.

Özbey, projelerin hazırlanmasında emeği geçen ekibe teşekkür etti.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Serhat Zafer

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: