Sivas’tan Suriyeli Mültecilere Destek

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği, Sivas Özgür-Der adlı sivil toplum kuruluşunun öncülüğünde başlatılan kampanyaya...

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği, Sivas Özgür-Der adlı sivil toplum kuruluşunun öncülüğünde başlatılan kampanyaya destek verdi.

Sivas Özgür-Der’in öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına, Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği de destek verdi. Hayat Ağacı Derneği’ne bağışlanan kullanım fazlası kullanılabilecek durumdaki kıyafetler, Suriyelilere gönderildi. Suriye’deki zulümden kaçarak Türkiye’ye sığınan mültecilere, yardımsever mümkün olduğunca destek olmaya çalışıyor. Hayat Ağacı Derneği, hayır sahibi insanların bağışladığı ikinci el kıyafetleri, Sivas Özgür-Der adlı sivil toplum kuruluşunun düzenlediği yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla Suriyeli mülteciler paketledi.

Reklam
Reklam

Kıyafetler paketlendikten sonra Özgür-Der’in de bağışçılardan temin ettiği yardımlar, Suriyelilere teslim edilmek üzere kamyonlara yüklendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: