Siverek-Çüngüş-Elazığ Yolu Gerçekleşiyor Mu?

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır Valiliğine atanan Mustafa Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir değerlendirme yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, Diyarbakır ile Elazığ’ın hep iyi ilişkiler içerisinde olduğunu ve ortak hareket alanlarının olduğunu belirterek bundan sonraki çalışmalarımızda bu hassasiyet daha fazla gözetilecektir diyerek, Diyarbakır Valiliğine atanan hemşerimiz Vali Cahit Kıraç’a Diyarbakır valiliği görevinde de başarılar diledi.

Başkan Gök, Çermik, Çüngüş ve Ergani bölgesinde mermer yataklarının olduğunu ve buradan çıkan mermerin Elazığ Organize sanayi bölgesine gelmesi için 175 km’lik bir yolu kat etmesi gerektiğini ifade etti. Sivrice’de yapılan Barajın yan tarafından Elazığ’a bir bağlantı yolunun açılması hem bölge için hem de mermercilik açısından önem arz ettiğini ayrıca bu yolla siverek’ ten Elazığ’a direk bir güzergahında açılması sağlanacaktır. Biz İş adamlarımız adına Çüngüş halkı adına sizden bu konuyla ilgi yardımlarını bekliyoruz dedi.

Reklam
Reklam

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Öncelikle sayın Başkan ve ekibinin ziyareti için teşekkür ediyorum, Diyarbakır valiliği olarak komşu illerimizle bundan sonraki süreçte daha fazla birlikte hareket edeceğiz dedi. Çüngüş’deki vatandaşlarımızda bize bu yönde taleplerinin oldu ve bununla ilgili bölgesi için Diyarbakır Valiliği olarak elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız dedi.

Ziyaret Sonrasında MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’a Kendi portresinin bulunduğu bir halı hediye etti.

Ajans23 / Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: